Hirdetés

Új ingyenes Call of Duty jöhet, amiben úgy építkezhetünk, mint a Fortnite-ban

|

Egy friss pletyka szerint különleges spin-off jön a szériához jövőre, ami egy vérbeli többjátékos móka lehet.

Hirdetés

A megjelenés óta eltelt napokban elképesztően sokan próbálták már ki a Call of Duty: Modern Warfare ingyenes battle royale módját, a Warzone-t. Közben már elkezdtek pletykálni a sorozat idei részéről is, sőt, a jelek szerint a jövőre esedékes felvonásról is.

Hirdetés

Újabb izgalmas apróságokkal jelentkezett a megbízható szivárogtatónak tartott The Gaming Revolution. Állítása szerint ugyanis jövőre egy free-to-play spin-off játékkal bővül a Call of Duty széria, amin elvileg már javában dolgozik a Sledgehammer Games. Nem tiszta, milyen típusú alkotás is lehet ez, de a szivárogtató úgy értesült, hogy a klasszikus COD-féle többjátékos mód és a battle royale keveréke lesz, amiben nagy szerepet kap a Fortnite-féle építkezés is.

A fentiek alapján tehát egy kőkemény multiplayer cím lehet ez a rejtélyes projekt, amiben elméletileg visszaköszönnek majd a korábbi részek jól ismert elemei, például a killstreakek, illetve bizonyos karakterek, de egy csomó új tartalom is jöhet. Egyébként a szivárogtatót is alaposan összezavarta ez az egész, és még ő maga is próbál rájönni, pontosan mi lehet ez a játék. Ha ez az igaz, akkor az Activision bizony nem kockáztat és a jelek szerint a manapság népszerű játékelemeket összegyúrva szeretné elérni azt, hogy átpártoljanak majd hozzá a többjátékos mókákat kedvelő emberek.

Nem is kérdéses viszont, hogy a fenti információkat nem hivatalosak, így egyelőre csak pletykaként érdemes kezelni őket. Ti örülnétek egy ilyen spin-offnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)