Hirdetés

Ingyenes DLC-ben kapja meg a PES 2020 a foci Eb-s tartalmakat

|

55 csapat legfrissebb kerete, illetve két új stadion és a hivatalos meccslabda is bekerül a PES 2020-ban a nyáron.

Hirdetés

A 2020-as Labdarúgó-Európa-bajnokságot ugyan elhalasztották 2021-re, de ez nem jelenti azt, hogy a PES 2020-ban is még egy teljes évet kellene várnunk a kontinensviadalra. 

Hirdetés

Egészen pontosan június 4-én érkezik ugyanis egy teljesen ingyenes DLC formájában az a frissítés, ami összesen 55 európai válogatottat és két teljesen új stadion tartalmaz. A nemzeti válogatottat csapatfelállása és felszerelése az aktuális állapotokat tükrözi, szóval pontosan azok a focisták szerepelnek majd a válogatottakban, akik épp a valóságban is a keret tagjai, illetve mezeik is a hivatalos verziók lesznek.

A két új aréna nem más, mint a szentpétervári Kresztovszkij Stadion, és a londoni Wembley. Mindezeken felül a hivatalos UEFA EURO 2020 Group Stage laszti is bekerül a játékba. A PES 2020 egyébként nemrég a Game Pass Online Fesztiválon is előkerült, Lotfi Begi, Fura Csé, Majka és Ganxsta Zolee próbálták ki a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)