Hirdetés

Ingyenes DLC-t kapott a Zeno Clash

|

A chilei ACE Team első, nemzetközi szinten ismert játéka ingyen letölthető tartalmakkal bővült.

Hirdetés

Bár számos gyenge pontot lehetne találni a Zeno Clash testén, amennyiben szigorú kritikusként szeretnénk szétcincálni, az egyszerre bizarr és szürreális világot, illetve annak grafikus megjelenítését elismerés illeti.



A törzséből kitaszított harcos utazása az általa ismert világ végére, és még azon is túl, elég sikeresnek bizonyult ahhoz, hogy a fejlesztők belevágjanak a Zeno Clash 2 munkálataiba. Reméljük, a folytatás már hosszabb játékidővel fog rendelkezni.



Maradjunk azonban még egy darabig az első DLC-je premierjét élvező Zeno Clash pillanatnyi állapotánál. A hazánkban hamarosan dobozos kiadásban is (magyar felirattal) debütáló alkotás most féláron, azaz 7,99 euróért kapható Steamen. Akár most vennénk meg, akár később, akár megvettük már korábban, a The Pit névre keresztelt DLC-re anélkül tehetjük rá mancsunkat, hogy akár egyetlen centet is fizetnénk érte. Az aprócska csomagocska néhány ponton kibővíti a challenge tower-ek (egyre nehezedő küzdelmeket tartogató tornyok) nyújtotta kihívást. Csapdák garmadája és rombolható környezet párosul az ellenfelek mellé, s ha még ez sem lenne elég, esetenként a gravitációt is halálos ellenségeink közé sorolhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)