Hirdetés

Ingyenes és fizetős tartalmakkal bővül a Desperados III

|

Folyamatosan csöpögtetik a fejlesztők az új küldetéseket, melyek egy részért fizetnünk sem kell.

Hirdetés

Akinek már a gyűjteményét gyarapítja a kiválóan sikerült Desperados III, annak feltűnhetett, hogy az időközben befutott patchek nemcsak a bugok ritkításában jeleskedtek, hanem egyúttal új kihívások elé is állították a játékosokat. Az ún. Baron's Challenge küldetések lényege, hogy a kampány során megismert helyszíneken az eredetitől eltérő felállásban, megváltozott körülmények között, módosult szabályokat követve, más karakterekkel, új célkitűzéseket kell teljesítenünk Még olyan misszió is akad, amelyikben egy kutyát, egy macskát és egy csirkét terelgetünk. Viccek szoktak úgy kezdődni, hogy a három említett jószág besétál a kocsmába...

Hirdetés

A minap befutott végre a Steamen 12,99 euróért, PS4-en 4590, Xbox One-on pedig 4500 forintért vesztegetett season pass első felvonása Money for the Vultures - Part 1: Late to the Party címmel. A fejlesztők által másfél-kétórásra saccolt küldetés keretében Cooper és bandája Vincent DeVitt vagyonának nyomába ered. Ennek az előzetesét meg is nézhetitek alább.

Később, de még az év vége előtt várható a Money for the Vultures - Part 2: Five Steps Ahead DLC, valamint a történet lezárása. Aztán pedig a kiadók gondolkodásmódját ismerve a minden tartalommal telezsúfolt, grafikailag némileg felpimpelt kiadás új generációs konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)