Hirdetés

Ingyenes játékkal jön majd az Abandoned gameplay videója

|

Ha a csapat végre kész lesz megmutatni a játékot, azt egy mellékprojekt közzétételével ünnepli meg.

Hirdetés

Még hónapokig nem derülhet ki, hogy az Abandoned valójában Kojima játéka-e vagy sem, a Blue Box létezik-e vagy sem, és a Silent Hill folytatását akarják-e kreatívan felvezetni, vagy csak egy indie stúdió akart nagyot villantani PS5-ös alkalmazáson keresztüli leleplezéssel.

Az amerikai IGN mindenesetre interjút készített a fejlesztést vezető Hasan Kahramannal, aki elmondta, a csalódást keltő, Twitteren korábban megosztott teaser helyett egy 30 másodperces videót akartak mutatni az appban, de az utolsó pillanatban súlyos hibákat találtak.

Hirdetés

Ezt hamarosan, ha sikerül mindent a helyére tenniük, kiadják, de új dátumot a korábbiakból tanulva nem ígértek. Twitteren jelzik majd, ha bármit jelezni akarnak, addig nyugodtan lehet törölni az alkalmazást, ha kell a hely.

Hozzátette, tudja, hogy a játékosok bizonytalanok, szkeptikusak és feszültek, ezért a megjelenés előtt mindenképp megmutatják majd a játékmenetet, de erre 1-2 hónapot még biztosan várnunk kell. Cserébe viszont a The Haunting nevű, korábban általuk faragott, aztán fejlesztő barátaik által befejezett játékot is kiadják, méghozzá PlayStation mellett PC-re és Xbox platformokra is, teljesen ingyen.

Az Abandoned, akármi is legyen valójában, 2022-ben jelenhet meg. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)