Hirdetés

Ingyenes játékok a Filefronton

|

Ezt is megértük kérem! Az amerikai légierő, a Midway és a THQ jóvoltából, ingyen játszhatunk néhány jó nevű játékkal!

Hirdetés

Mondja még valaki ezután, hogy a katonáknak nincs lelke! Ott is biztosan csupa jólelkű ember dolgozik. Mivel magyarázhatnánk mással a hírt, miszerint az amerikai légierő szponzorálásával ingyenesen elérhető lett az Area 51 című játék. Akit érdekel fáradjon szépen erre, és egy kattintás után máris magáévá teheti a programot. Nincs időkorlát, elévülési idő, csak sok sok gonoszság akik mind arra várnak, hogy lemészároljuk őket. A sztori szerint egy különleges egység tagjaként a hírhedt Area 51 titkait fürkészhetjük ki, és bár nagy meglepetésekre nem kell számítani, azért elég jól el lehetett szórakozni a játékkal anno. Aki viszont nem komázza az FPS műfajt és inkább taktikázna egy kicsit, annak sem kell kétségbe esni, hiszen úgy látszik az összes kiadó megvadult.

area51.jpg
 

A THQ jóvoltából ők a Full SPectrum Warriort szakíthatják le innen, ami bár nem volt hibátlan játék, igen jó kis csapatorientált lövölde volt a maga idejében. A játék sztorija most sajnos nem jut eszembe, viszont arra határozottan emlékszem, hogy jópár éjszakán keresztül harcoltam a piszok terroristák ellen. Embereink két szakaszra vannak osztva, és meglepően intelligensek tudnak lenni, bár azért néha nem árt manuális célzással lekapni a fedezékbe bújt ellent. A rambozás itt nem vezet eredményre, a bekerítés annál inkább, szóval rohamsisakot fel és covering fire!

fullspw.jpg

 

A jó híreknek ezzel még mindig nincs vége. A Midway-t is elérte a jótékonysági roham. Akinek inkább a stratégiázás fekszik jobban, egy kis first person henteléssel, fáradjon az alant található linkhez, és máris Nagy Sándorként taníthatja móresre az ókori világot. Letölthető lett ugyanis a Rise and Fall is, ami alapjában véve egy stratégia, ám hőseink fejlődnek, és őket közvetlenül is irányíthatjuk, személyesen befolyásolva egy-egy keményebb csata végkimenetelét. A játék nem volt túl sikeres, legalábbis anyagilag, de személyes tapasztalatokra támaszkodva azt kell mondjam, igencsak élvezetes volt lekaszabolni a légiókat. Letölt, játszik.

riseandfall.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)