Hirdetés

Ingyenes kiegészítő a Theatre of War-hoz

|

A Theatre of War alig hogy megjelent a kiadó 1C Company bejelentette hogy már készül is egy kiegészítő a játékhoz, ami később teljesen ingyen letölthető lesz.

Hirdetés

A Theatre of War azon ritka II. világháborús játékok egyike ami teljesen hitelesen követi a történelem eseményeit. Az új kiegészítőben 10 új pályát kapunk a hadjárathoz, amikben benne lesz a németek moszkvai csatája, a volokolamski és a chismenai csata is. A kiegészítőben több kis összecsapás is szerepelni fog, de főként a Keleti front 1941-es történéseit fogja feldolgozni az expanzió. A játék következő frissitése a Keleti front 1944-es eseményeit fogja magában tartalmazni így könnyen meg lehet hogy magyar helyszínekkel is találkozni fogunk. Az első kiegészítő már tartalmazni fogja a pálya szerkesztőt is. Megjelenés a hónap végén esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)