Hirdetés

Ingyenes küldetés vezeti fel az Immortals Fenyx Rising második DLC-jét

|

A Ubisoft egy ingyenes misszióval aktivizálja a játékosokat a Myths Of The Eastern Realm megjelenése előtt.

Hirdetés

Habár novemberi tesztünkben az év egyik legkellemesebb meglepetésének neveztük az Immortals: Fenyx Risingot, a Breath of The Wildra hajazó kaland első kiegészítője, az A New God sajnos hamar unalomba fulladt. A félresikerült olümposzi kitérő után azonban itt a lehetőség a javításra, mivel hamarosan a Távol-Keletre is ellátogathatunk.

A Ubisoft bejelentette, hogy március 25-én érkezik a 3 részesre tervezett DLC-sorozat második darabja, a Myths Of The Eastern Realm, ami a kínai mitológiát kelti életre egy teljesen új, nyílt világban.

Hirdetés

A kiegészítő lecseréli a főhőst is, az alapjátékban megismert Fenyx helyett itt egy Ku nevű harcos bőrébe bújhatunk. A Myths Of The Eastern Realm érdekessége még, hogy a Ubisoft csengtui stúdiója dolgozik rajta, így feltehetően hű marad a kínai mondavilághoz. A DLC egyszerre jelenik meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbos Series S|X-re, valamint PC-re és Nintendo Switchre is, de a Stadia és az Amazon Luna sem marad ki belőle.

A Season Pass birtokosai természetesen automatikusan hozzáférhetnek majd, de akit csak a kínai kaland érdekel, az külön is megvásárolhatja. A hivatalos árat nem említi a kiadó közleménye, de ha ugyanannyira tartják, mint az előző DLC-t, akkor 15 dolláros költségre számíthatunk.

Addig is pedig jó hír, hogy a Ubisoft egy új, ingyenes küldetéssel bővítette az alapjátékot, amit egy update formájában juttatnak el a közönséghez. A We Are Not Alone című misszió a Valley of Eternal Spring déli részén vehető fel, lényegében egy staminára épülő  platformer-kihívássorozat a felhők között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)