Hirdetés

Ingyenes lesz a Blacklight: Tango Down folytatása

|

A Zombie Studios ma jelentette be, hogy a Blacklight: Tango Down második része ingyenesen játszható lesz.

Hirdetés

Az egyelőre "Blacklight" néven készülő projekt alapból ingyenesen lesz letölthető, de a prémium tartalmakért fizetnünk kell.

 

"A Blacklight-ban rengeteg újítás lesz, melyekhez a játékosok visszajelzéseit vettük alapul. Reméljük, hogy azzal, hogy ingyenesen játszható lesz, sokkal gyorsabban tudunk reagálni a játékosok kéréseire" - mondta a Zombie ügyvezető igazgatója, Mark Long. "A free-to-play model már azóta érdekel minket, mióta négy éve elkezdtünk dolgozni koreai kiadókkal".Long elárulta, hogy a folytatásban vadonat új játékmenetet, eszközöket, fegyvereket, pályákat, tárgyakat és egyebeket kapunk, meg persze vezethető járműveket. A játék az Unreal Engine 3 legfrissebb verzióját használja. A kiadó, a megjelenési dátum és a célplatformok egyelőre még kérdésesek, addig is itt az első kép a játékból:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)