Hirdetés

Ingyenes lesz a Chronicles of Spellborn

|

Jelentős változtatásokra számíthatunk a tavaly novemberben megjelent Chronicles of Spellborn üzleti modelljében.

Hirdetés

Hivatalosan bejelentették a masszívan multiplayer online szerepjáték fejlesztéseinek újraindítását, valamint a felhasználókat terhelő előfizetési költségek megszüntetését. Az ingyenes játékmenettel és mikrotranzakciós rendszerrel megtámogatott „második generációs” The Chronicles of Spellborn megjelenését 2010-re időzítették.

A szerepjátékkal kapcsolatos fejlesztési munkálatokat, illetőleg a free-to-play játékmodell integrálását a Frogster ázsiai szakosztálya mellett a Spellborn NV stúdiója vállalta magára. Kontinensünkre ugyanúgy hatályosak a betervezett The Chronicles of Spellborn változtatások, mint Amerikára vagy Nagy-Britanniára, azonban a tervezett megjelenési dátumig előfizetéses rendszerben funkcionál a Chronicles of Spellborn. A mellékelt archív GSTV videóelőzetesben Gyu és Tenshiko közreműködésében közelebbről is megismerkedhettek a játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)