Hirdetés

Ingyenes lesz a DC Universe Online

|

Október végétől pénzügyi modellt vált a DC Universe Online.

Hirdetés

Egy hónap múlva már ingyen és bérmentve menthetjük meg a világot, pontosabban Gotham City, vagy Metropolis polgárait a DC Universe Online-ban, ugyanis a SOE játéka Free2Play üzleti modellre áll át.



A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy azok a játékosok, akik nem óhajtanak pénzt áldozni a szórakozás eme formájára majdnem teljesen ugyanazokhoz a tartalmakhoz férhetnek majd hozzá, mint a továbbra is fizető játékosok. Előbbiek csupán a felhasználói fiókokhoz kapcsolt karakterek számát, valamint a játékban felhalmozható arany mennyiségét illetően tapasztalhatnak eltérést. A korlátozásnak köszönhetően legfeljebb két aktív karakterük lehet. Egyszeri 5 eurós összeg befizetésével prémium hozzáférést kapunk, havi 14,99 euróért pedig egy ún. Legendary Monthly Game Pass üti a markunkat. Ez utóbbival együtt jár a DC Universe Online összes (egyébként fizetős) DLC-je, valamint egy rakás kényelmi funkció.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)