Hirdetés

Ingyenes lesz a MechWarrior 4!

|

Hamarosan ingyen és bérmentve is hozzájuthatunk a MechWarrior sorozat legutóbbi felvonásához és annak kiegészítőihez.

Hirdetés

A minap derült fény arra, hogy lassan feledésbe merülni látszó MechWarrior visszatér, s harcmezőt ismételten közel száz tonnás gigászi lépegetők fogják dominálni.



Nyilvánvaló reklámfogásként, ugyanakkor értékelendő gesztusként úgy döntött az egykori FASA tagok által alapított Smith & Thinker (a jogtulajdonos), hogy közkézre bocsátja a sorozat eddig megjelent epizódjainak utolsó felvonását, illetve annak kiegészítőit.



A 2000-ben megjelent MechWarrior 4, illetve a 2002-ben kiadott Mechs from Clan Mech Pack, Mechs from Inner Sphere Mech Pack kettős a most 25 éves Battletech (részben ez is oka az ingyenességnek) univerzum hivatalos oldaláról lesz majd lecibálható a közeljövőben. Időpontot ugyan még nem jelöltek meg, de érdemes lesz rendszeresen látogatni a honlapot, hiszen így most azok is kipróbálhatják a játékot, akik eddig nem értették, mi vett rá 11 millió PC-s játékost, hogy MechWarrior játékra adja ki nehezen megkeresett pénzét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)