Hirdetés

Ingyenes a Red Orchestra 2

|

24 órán keresztül bárki ingyenesen hozzáadhatja majd Steam könyvtárához a világ egyik legjobbnak tartott második világháborús multiplayer lövöldéjét, a Red Orchestra 2-t.

Hirdetés

Emlékeztek még, amikor sikerült az ingyenes Left 4 Dead 2-vel egy pillanatra kinyírni a Valve szervereit? Ha ez nem is ismétlődik meg, az ingyen játékra biztos sokan rákapnak.

Érdemes is, hiszen a 2011-ben megjelent Red Orchestra 2-t a mai napig az egyik legjobb multiplayer FPS-ének tartják, nem annyira minőség, mint játékélmény szempontjából. A jelenleg 6,99 euróért kapható játék várhatóan ma este 7 órától holnap este 7 óráig lesz mindenki számára ingyenesen letölthető, nem sokkal később pedig a Rising Storm is ingyenes lesz, bár az csak a szokásos hétvégi ajánlat keretében. Mivel a bejelentésben nem kötötték ki, hogy pontosan mikortól él az akció, az este 7 csak egy tipp, de akkortájt lesz érdemes frissítgetni az oldalt és/vagy a Steam klienst, kinek melyik kényelmesebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)