Hirdetés

Ingyenes lesz a Skate 4, ha kipróbálnád, már most jelentkezhetsz

|

Egész egyszerűen skate. néven fog megjelenni az Electronic Arts új gördeszkás játéka.

Hirdetés

Tizenkét év telt el azóta, hogy megjelent a Skate sorozat máig utolsó teljes értékű része, de nem kell már sokat várnunk arra, hogy újra deszkára állhassunk, és ezúttal San Vansterdam városában koptathassuk a korlátokat. Az, amit eddig Skate 4-nek hívtunk, valójában egyszerűen skate. lesz, mert a fejlesztők szerint nem reboot, nem folytatás és nem remake, hanem egy vadonatúj platform, amit éveken át fognak bővíteni.

Egyúttal azt is bejelentették, hogy free-to-play lesz, tehát mindenki ingyen játszhat. Persze valahogyan pénzt csinálnak majd belőle, de nem előnyt biztosító elemek, vagy loot boxok árusításával, és a bejárható terület egyes részeit sem fogják majd fizetőkapuval leválasztani.

Hirdetés

A jelenleg pre-pre-pre-alpha állapotban lévő játékból egyre többet fognak majd megmutatni a nyár folyamán, és azok, akik jelentkeznek, megjelenés előtt kipróbálhatják, de nem oszthatnak meg fotókat, videókat abból a változatból, amihez hozzáférést kapnak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A skate. PC-re, valamint PlayStation és Xbox konzolokra fog megjelenni, egyelőre nem tudni, mikor. A platformok között teljes lesz az átjárhatóság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)