Hirdetés

Ingyenes lesz a Cell Factor

|

Tavaly robbant be a köztudatba a fizikai számításokért és gyorsításért felelős első PhysX kártya. A gyorsítókártyát elsőként teljes mértékben a Cell Factor nevű FPS fogja kihasználni. A játék Május 8-án fog megjelenni és ingyenesen letölthető lesz.

Hirdetés

A Cell Factor ugyan leginkább egy technikai demonstráció lesz, de a köré kerített muliplayer és skirmish lehetőségek még sok mindent rejthetnek magukban. A program hadjáratának legtöbb pályája nagyon komolyan ki fogja használni a fizikai processzor (PPU) erejét. Így a Cell Factor PhysX kártya nélkül el se fog indulni. A skirmishekben az AI által irányított ellenfelek környezetüket és a fizikát is aktívan ki fogják használni. A játék tehát május 8-án, ingyenesen letölhető lesz a hivatalos oldalról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)