Hirdetés

Ingyenes lesz Nintendo Switchen a DayZ fejlesztőinek túlélős játéka

|

Erre mindössze őszig kell csak várni, de ez még nem minden, hiszen a Vigor később a Sony két konzoljára is meg fog jelenni.

Hirdetés

Korai hozzáférésen keresztül még 2018-ban jelent meg Xbox One-ra a Vigor, amiben a posztapokaliptikus Norvégiában küzdhetnek a játékosok a túlélésért. Később aztán Nintendo Switchre is elérhetővé vált a Bohemia Interactive játéka, ami ráadásul hamarosan teljesen free-to-play lesz a Nintendo hibrid masináján.

Hirdetés

Jelenleg csak akkor játszhatunk Switchen a Vigorral, ha fizetünk érte, ám ez idén ősszel megváltozik, ugyanis szeptember 23-tól kezdve teljesen ingyen beszerezhetjük a túlélős kalandot. Ez pedig nem az egyetlen jó hír, mivel egyben azt is megtudtuk, hogy november 25-én PlayStation 4-re is megjelenik a játék, és valamikor a jövőben még PlayStation 5-ön is játszható lesz a posztapokaliptikus looter-shooter.

Ti kipróbáltátok már a Vigort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)