Hirdetés

Ingyenes lett a Fall Guys, de nehéz dolga van annak, aki játszani akar

|

Ahogy arra talán csak épp a Mediatonic nem számított, hamar megteltek a Fall Guys szerverei.

Hirdetés

Közel két évvel azután, hogy elstartolt a 2020-ban egészen nagy népszerűségre szert tevő Fall Guys: Ultimate Knockout PC-n és PlayStation 4-en, újabb fontos pillanat jött el a játék történetében: június 21-én ingyenessé vált, és újabb verziói jelentek meg.

A PlayStation 5-ös játékosok jobb minőségben játszhatnak, de elérhető lett a játék Switchre, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re is, ráadásul mindenki együtt mókázhat mindenkivel, platformtól függetlenül - ugyanakkor eltűnt a Steamről, már csak az Epic Games Store-ban találhatjuk meg a PC-s verziót.

Hirdetés

Ahogy az általában lenni szokott, a szervereket most is azonnal megrohamozták a játékosok, a Mediatonic pedig nehezen tud lépést tartani. A hivatalos kommunikáció szerint csináltak egy tortát az ünnep alkalmából, de az ráesett a szerverekre.

Ennek következtében (illetve biztos, hogy nem ennek következtében, hanem a nagy roham miatt) az online matchmaking sem működött, és privát szobákat sem lehetett csinálni. A csapat folyamatosan dolgozik a helyzet megoldásán, és erről csodálatos rajzokkal tájékoztatnak minket:

A következő napokban lehetnek még problémák, mind a vicces posztok, mind a hasznos infók miatt érdemes követni a srácokat Twitteren.

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)