Hirdetés

Ingyenes lett a Gotham City Impostors

|

A F.E.A.R. sorozatról elhíresült Monolith multiplayer lövöldéjével bárki kedvére játszat.

Hirdetés

Idén februárban jelent meg a legkattantabb rajongókat tömörítő klubok véresen komolytalan háborúját feldolgozó Gotham City Impostors.



A letölthető formában terjesztett játékban Batman és Joker hívei csaptak össze meglehetős vehemenciával, és törtek állandóan borsot egymás orra alá. A 15 dollárért, ill. 1200 MS pontért vesztegetett alkotás közepes kritikai elismerésig jutott, s itt-ott felbukkant ugyan eladási listákon (pl.: XBLA), de nem fenyegetett az a veszély, hogy rekordokat dönt.



A döntés hátterét nem ismerjük, ám a PC-s változat mostantól a Steam ingyenes játékai között szerepel. Boldog-boldogtalan letöltheti, játszhat vele, ám a Gotham City Impostorsba csomagolt tartalom jelentős részéért (extra fegyverek, térképek, kosztümök stb.) már a zsebébe kell nyúlnia, hogy kicsengesse a 0,79-től 6,99 euróig terjedő összegeket. Alternatív megoldásként megvásárolhatunk mindent egyben "potom" 20,99 euróért.
Hogy megéri-e pénzt költeni rá, azt mindenki eldöntheti maga az ingyenes alapverzió kipróbálása után.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)