Hirdetés

Ingyenes lett a Lineage 2 - végre

|

Egyszer a legnagyobbak is elbuknak. Így járt az Ncsoft egyik legismertebb címe, a Lineage 2 is, mely december 1-től ingyen áll a nagyérdemű rendelkezésére.

Hirdetés

 

Az eddig megjelent összes Lineage 2 (hét éve megy már, szóval van miből válogatni) tartalom teljesen szabadon és ingyenesen elérhető a Goddess of Destruction kiegészítőben (a teljes hét év anyaga megtalálható benne).

Egyes szintű ismeretlen kalandozóból egyetlen fillér ráfordítás nélkül válhatunk 99-es szintű félistenekké. Nincs behatárolva hová mehetünk, nincs letiltva egyetlen feature sem. Értelemszerűen vásárolhatunk magunknak egyedi tárgyakat, melyek segítenek a gyorsabb fejlődésben vagy csupán a karakterünk kinézetét változtatja meg, de ezek megvétele teljes mértékben a játékosra van bízva.

A Lineage 2 nem kér hitelkártyaszámot, nincsenek VIP tagok, mindenki egyformán ingyen játszik és fejlődik. Persze aki rááldoz némi pénz az gyorsabban, de ennyi jár azoknak, akik anyagilag is támogatják a fejlesztőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)