Hirdetés

Ingyenes MMO a Petroglyph-től

|

Az Empire at War sorozattal elhíresült Petroglyph csapata ingyenes, akció, RPG, stratégia, MMO egyveleget készít.

Hirdetés

A nagy MMO láz úgy látszik minden fejlesztőnek és kiadónak piszkálja a fantáziáját. A World of Warcraft sikere után ezen nincs is mint csodálkozni, viszont erősen kétséges, hogy a számtalan fejlesztés alatt lévő játék közül akármelyik is hasonló sikert érjen el. Persze nem kell 11 millió előfizető, hogy egy ilyen projekt nyereséges legyen, és való igaz,hogy az online tortát igen apró szeletekre lehet vágni. A játékosok viszont mostanában kezdenek lázadni a havi fix előfizetés miatt, így a szakemberek máris kitaláltak egy új módszert - ezt alkalmazza majd a Petroglyph is. A Mytheon névre hallgató online akció/stratégia lesz, erős RPG beütéssel, és mikrotrazankicókkal tervezi eltartani saját magát. Ez ugye azt jelenti, hogy a játékot ingyen letölthetjük, havidíj sincs, viszont kis pénzmagért cserébe extrém, esetleg egyedi cuccokat vásárolhatunk magunknak. Ennek a rendszernek van előnye és hátránya is, most ezt ne boncolgassuk. Ami fontos, hogy a cím és némi kis infó alapján a Petroglyph hosszú távra tervez. Az alapjáték a görög mitológián alapul majd, de az menetrendszerűen érkező kiegészítők a világ minden tájára elvezetik majd a kitartó játékosokat. Lehet majd csapatokban kóborolni, és nem marad ki a PVP sem természetesen. Sajnos körülbelül ennyi az, amit jelenleg tudni lehet, és van egy megjelenési dátum is, ami szerint 2009 őszén indulhatunk ingyenes, mitológiai kalandtúrára.

mytheon.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)