Hirdetés

Ingyenes Office a Microsoft-tól?

|

Az Office 2010 jövő évben érkező csomagjában ingyenes OEM-változat is szerepel.

Hirdetés

A jelenlegi MS Works csomagot hívatott leváltani a jövőre startoló Microsoft Office 2010, kizárólag OEM gépeken – adta hírül a Microsoft. Az ingyenesség mindössze online reklámfelületet követel.


A Microsoft mindent megtesz annak érdekében, hogy új, 2010-es Office csomagjuk sikeresen induljon, és épüljön be a köztudatba, ezért különböző akciókkal halmozzák el majd az érdeklődőket.

Az előbb említett ingyenes változat mellett találhatunk majd például áron aluli frissítést biztosító kártyát, továbbá gyorsaságra és stabilitásra kiélezett, könnyített változatot, sőt, online verzió is része lesz a jövőben debütáló szoftveregyüttesnek.

Csakis az OEM partnereken múlik, hogy melyik konfigurációk büszkélkedhetnek majd az új Office 2010 irodai csomaggal, a legtöbb előre szerelt gépen az Office 2010 Starter kap majd helyet, amely szinte 100 százalákos hozzáférést és felhasználást biztosít a vásárlóknak. Természetesen azért ne várjunk teljes kihasználhatóságot, hiszen arra ismételten a professzionális változat lesz alkalmas.

Egyedül majd az online reklámokkal kell megbarátkoznunk, hiszen a Microsoft csak ezzel a módszerrel tudja biztosítani a hosszútávú ingyenes hozzáférhetőséget a userek számára, illetve így tud nyereséget termelni a termékkel.

Tehát a Starter ingyenes lesz, de mellette találhatunk majd Home and Student, Home and Business és Professional feliratú szoftvereket is a boltok polcain.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)