Hirdetés

Ingyenes PS4-es témát és egyéb finomságokat hozott az idei The Last of Us Day

|

A Naughty Dog méltó módon ünnepli meg a játéksorozatát.

Hirdetés

Témáját tekintve nem igazán nevezhetjük egyedinek a The Last of Us-játékokat, viszont az kétségtelen, hogy a Naughty Dog fejlesztői nagyon profin tálalták nekünk a posztapokaliptikus kalandokat. A széria megünneplésére a stúdió létre is hozott egy külön ünnepnapot, ami korábban Outbreak Day néven futott, ám a koronavírus-járvány miatt átnevezték, de a jelek szerint ez nem jelenti azt, hogy az idei buli unalmasabb lenne, mint a korábbiak.

Hirdetés

A The Last of Us Day kapcsán a Naughty Dog több meglepetéssel is készült, így például kaptunk egy teljesen ingyen letölthető The Last of Us Part II-es témát PlayStation 4-hez, aminek a játék rajongói valószínűleg örülnek majd.

A srácok továbbá bejelentették a hivatalos The Last of Us társasjáték érkezését, amit a Bloodborne: The Board Game és a God of War: The Card Game készítőivel, vagyis a CMON-nal együtt fognak elhozni nekünk. További információk ezzel kapcsolatban később érkeznek majd.

A gyűjtőknek is készült újdonságokkal a stúdió, mivel a Gaming Heads csapatával együtt megjelentetnek egy vadonatúj, Ellie-t ábrázoló szobrot, ami ráadásul három különböző változatban lesz elérhető.

Emellett a Mamegyorai Collectibles is hoz egy különleges szobrot, ami a fiatalabb Joelt és Ellie-t kelti életre. Az alkotást Masato Ohata formázta meg és festette ki, ráadásul a két főszereplőt akár külön-külön is kirakhatjuk a polcra. Itt érdemes megjegyezni, hogy a MondoShop limitált kiadású posztereket készített a The Last of Us Day alkalmából, illetve később megvásárolhatjuk tőlük a The Last of Us Part II soundtrackjét bakelitlemezen is.

Itt pedig még nincs vége a meglepetések sorának, ugyanis a fentieken túl a Naughty Dog indít még egy versenyt a The Last of Us Part II fotómódja kapcsán, amely során értékes nyereményeket lehet bezsebelni, valamint érkezik még egy hivatalos, Abbie-hez kapcsolódó cosplay útmutató is.

Ti melyik bejelentésnek örültök a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)