Hirdetés

Ingyenes tartalmakkal és játékbejelentésekkel rajtol el a Warhammer Skulls eseménysorozat

|

Egy héten keresztül tart majd a Skulls for the Skull Throne utódja, amit minden rajongónak muszáj lesz figyelemmel kísérnie.

Hirdetés

Négy alkalom után már hagyománynak is nevezhetjük, hogy a Warhammer jogokat birtokló Games Workshop partnerei évente egyszer tiszteletüket fejezik ki Khorne, a csontok ura előtt. Embert áldozni törvénybe ütköző cselekedet lenne, ezért jobb híján jelentős árleszállításra szokták rávenni magukat, méghozzá a Steamen, idén azonban biztos, hogy nagyobb feneket kerítenek az egésznek.

Már az is árulkodó, hogy átnevezték az eseményt Warhammer Skullsra, és kiterjesztették egy sor másik disztribúciós platformra, tehát ezúttal a Steam mellett beszáll a buliba a GOG.com, valamint mindhárom konzolgyártó (Nintendo Switch, PlayStation, Xbox) shopja is, ahol különféle kedvezmények és ingyenes tartalmak (kis szerencsével nemcsak jelentéktelen DLC-k, hanem akár játékok is) közül mazsolázhatjuk ki mindazt, ami kedvünkre való.

Hirdetés

Az egy teljes héten át tartó Warhammer Skulls nyitányaként június 3-án hivatalos Warhammer Twitch-csatornán egy live stream keretében zúdítanak ránk egy sor bejelentést már kiadott, korábban leleplezett, és mostanáig titokban tartott játékokról is. Bővítmények itt, megjelenési dátumok ott, világpremierek amott: valahogy így fest majd a magyar idő szerint este hétkor kezdődő műsor.

Amennyiben nem tudnátok végignézni, ne csüggedjetek, ha bármi érdekes történik, be fogunk számolni róla, továbbá gondoskodunk arról, hogy időben értesüljetek az esetleges ajándékosztásokról is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)