Hirdetés

Ingyenes többjátékos móddal bővül a Ghost of Tsushima

|

A Ghost of Tsushima: Legends kooperatív kalandokat kínál majd a játékosok számára.

Hirdetés

A Sony kifejezetten jól teljesített videojátékos fronton az elmúlt években, és még a jelenlegi konzolgeneráció végéhez közeledve is sikerült piacra dobniuk egy kitűnő PlayStation 4-exkluzív címet. A Ghost of Tsushima egyértelműen az idei nyár egyik legjobb alkotása lett, a Sucker Punch fejlesztői pedig a jelek szerint még nem végeztek a feudális Japánnal.

Hirdetés

Bemutatkozott a Ghost of Tsushima: Legends, ami egy, az alapjátékhoz ingyenesen letölhető multiplayer mód lesz. Mivel ez egy különálló kaland, így nem Jin és társai lesznek a középpontban, hanem négy olyan legendás harcos, akikről már meséltek ezt-azt a Cusimán élők. Így tehát a játékmód helyszíneit és ellenfeleit a japán mitológia és népmesék ihlették, szóval várhatóan egészen más hangulata lesz, mint az alapjátéknak.

A Legends-ben 2-4 fős csapatokat alkothatunk pajtásaink vagy az online matchmaking segítségével, és négy különböző kaszt, a Samurai, a Hunter, a Ronin, valamint az Assassin közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt. Természetesen mindegyik harcos egyedi képességekkel rendelkezik, amelyekről később fog majd mesélni nekünk a Sucker Punch.

Kétfős brigáddal kooperatív missziókban vehetünk részt, amelyek eltérő nehézségűek, és ugyan a harc alapjai ismerősek lesznek az egyjátékos kampányból, lesznek olyan elemek, amelyekhez elkél majd a csapatmunka. Négyfős csapatban pedig akár a túlélésünkért is küzdhetünk, miközben hullámokban törnek ránk az ellenfelek, akik között természetfeletti erőkkel bíró arcok is akadnak. A Legends megjelenése után egyébként bekerül egy négyfős raid is, aminek teljesítése valószínűleg nem lesz gyerekjáték.

A Ghost of Tsushima: Legends egyelőre még nem kapott pontos megjelenési dátumot, egyelőre annyit tudunk, hogy valamikor idén ősszel debütál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)