Hirdetés

Ingyenes új pókszerkó és egy menő PS5-ös extra érkezett a Spider-Man: Miles Moralesbe

|

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales PlayStation 5-ös és PS4-es verzióiba is bekerült az Advanced Tech Suit.

Hirdetés

Nemrég új frissítést kapott a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a patch pedig nem csak apróbb hibákat javított, hanem egy teljesen új jelmezzel bővítette a fiatal főhős ruhatárát, bekerült a játékba az úgynevezett Advanced Tech Suit pókgúnya.

Az új (természetesen teljesen ingyenes) ruha PS4-en és PlayStation 5-ön is elérhető, de egyik látványos új funkcióját csak a Sony next-gen konzolján kapja meg.

Hirdetés

Az Insomniac ugyanis bejelentette, hogy a már élesített frissítés PS5-ön valós izommozgásokkal dobja fel a ruhákat, tehát a különböző jelmezek úgy fognak viselkedni Miles izmainak mozgása tükrében, ahogy egy valódi kezeslábas is deformálódna, ha viselőjének megfeszülnének az izmai. 

Ha esetleg még csak szemezgetnétek a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesszel, de nem határoztátok el magatok a játék megvásárlása mellett, akkor nagy segítséget jelenthet a végső döntés meghozatalában az alábbi videótesztünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)