Hirdetés

Ingyen kipróbálható az Xbox Live Gold és egy népszerű sportjáték

|

Ezen a hétvégén előfizetés nélkül is élvezhetjük az Xbox Live Gold szolgáltatást, ráadásul közben egy valódi sikercím is díjmentesen játszható lesz.

Hirdetés

Június 9. és 12 között ingyenes hosszú hétvégét tart a Microsoft, melynek keretei között mindenki külön előfizetés nélkül próbálhatja ki a multiplayer kalandokat Xbox 360 és Xbox One konzolokon. A most díjmentes Xbox Live Gold szolgáltatás mellett pedig még a töretlen népszerűségnek örvendő Rocket League-et is nyúzni lehet ezalatt anélkül, hogy meg kellene vásárolni a Psyonix játékát.

Mindössze egy regisztrált Xbox Live profilra lesz szükségetek ahhoz, hogy megtapasztaljátok, milyen multiplayer-élményt képesek nyújtani a Microsoft konzoljai. Mostantól kezdve egészen június 12-ig tart a próbaidőszak, ami alatt az sem jelenthet gondot, ha nincs olyan játékotok, mai többjátékos funkcióval is rendelkezik. Az ingyenes hétvége alatt ugyanis végig szabadon lehet tolni a díjnyertes Rocket League-et. A fenti videóban a Psyonix játéka mellett is ajánl nektek olyan címeket a Microsoft, amiket mindenképpen érdemes multiban is kipróbálni.

Ti örültök az ingyenes Xbox Live Gold hétvégének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)