Hirdetés

Ingyenesen játszható a SMITE kiadójának kompetitív shootere

|

A Hi-Rez legújabb akciójátéka, a Rogue Company még a fizetős zárt béta ellenére is lenyűgözően szép, 2 milliós játékostábort hozott össze. A mai naptól kezdve teljesen szabad a pálya.

Hirdetés

A Rogue Company egy a First Watch Games által fejlesztett és a Hi-Rez Studios (SMITE, Paladins) által kiadott többjátékos TPS, ami az elmúlt hónapokban zárt bétaként üzemelt. A zárt időszakban csak azok játszhattak, akik megvették a Founder's Packet, de mára megnyíltak a kapuk, így mindenki ingyen beszállhat az buliba.

Hirdetés

A játék maga egyébként egy csapatalapú, taktikai lövölde, ami TPS nézetbe helyezve hozza el a manapság legnépszerűbb lövöldék legjobb elemeit.

A Hi-Rez közleménye szerint a Rogue Company zárt bétája volt a legsikeresebb indulásuk valaha. Dacára a fizetős belépőnek, több mint 2 millió érdeklődőt vonzott a játék. Ennek könnyen lehet az az oka, hogy a First Watch Games csapatában korábbi blizzardos, daybreakes, Electronic Arts-os és Vicarious Visions-ös fejlesztők is vannak. Meglátjuk, hogy ez mennyire lesz elég a játék hosszútávú sikeréhez.

A Rogue Company letölthető PC-re (az Epic Games Store-on keresztül), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)