Hirdetés

Ingyenesen játszhatóvá válik a Battalion 1944

|

A Bulkhead és a Square Enix szakítottak, a vásárlók visszatérítést kapnak.

Hirdetés

A Battalion 1944 egy olyan második világháborús kompetitív lövölde, amely kifejezetten a kihívásokat kereső játékosokat szerette volna megcélozni, így nem meglepő, hogy ennek ígérete hatalmas Kickstarter-sikert eredményezett 2016-ban. 2018-ban már elrajtolt az Early Access-változat, 2019-ben pedig megjelent a teljes játék is, amelyet eredetileg PlayStation 4-re és Xbox One-ra is szerettek volna leszállítani, de ezeket a változatokat a mai napig nem sikerült kiadniuk. 

Hirdetés

A Battalion 1944 következő fordulópontját a Bulkhead Steamen közzétett bejegyzése jelenti, amelyben a csapat leírja, hogy befejezték az együttműködést a Square Enix-szel, és szeretnének visszatérni a kezdetekhez, előtérbe helyezve a játékosokat.

A játék free-to-play modellre vált és felveszi a Battalion: Legacy nevet, amelyre úgy hivatkoznak, mint a Battalion 1944 újragondolt és végleges változatára. Augusztus 16-tól lesz elérhető mindenki számára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Fogták az alapjáték legjobb aspektusait és csiszoltak rajtuk, hogy egy gördülékeny, hibamentes élményt nyújthassanak, így működő szerverböngészőre, egy plusz frakcióra (britek), új fegyverekre, a klasszikus Search & Destroy játékmódra, valamint a felhasználói felület és a játék vizuális átdolgozására számíthatnak az új és visszatérő játékosok. 

A Bulkhead egyúttal elmondta, hogy mélységesen sajnálja, amiért nem tudta elhozni a Battalion 1944-et konzolokra és a legnagyobb bocsánatkérések közepette minden olyan Kickstarter-támogatónak visszatérítik a pénzt, akik ezen változatok miatt fizettek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)