Hirdetés

Ingyenesen kipróbálható a PC Building Simulator 2

|

Most te is ingyen megépítheted álmaid PC-jét.

Hirdetés

2018 nyarán jelent meg a PC Building Simulator, ami épp azt nyújtotta, amire a neve tökéletesen utalt; számítógépeket építhettünk benne. Ugyan nem volt tökéletes, néhány mechanika kifejezetten egyszerűnek hatott, és a látványtól sem dobtuk el az agyunkat, mégis szórakoztató volt minden lehetséges alkatrészből a legdrágábbat belepattintani egy PC-be, hogy aztán gyönyörködhessünk a virtuális művünkben, amire a valóságban egy jobb autó árát is elkölthetnénk.

Négy év után lassan itt az ideje, hogy megjelenjen a második rész, a PC Building Simulator 2 (lássuk be, ennek nehéz lett volna valamilyen fantáziadúsabb címet adni) már elérhető nyílt bétaként az Epic Games Store felületén.

Hirdetés

Az új epizód sokkal jobb grafikát, benchmarkolási lehetőséget, több mint 1200 licencelt alkatrészt és 30 óránál is hosszabb karrier módot ígér, aminek az első 60 percét át is pörgethetjük a teszt során, sőt, a szabad építkezést is kipróbálhatjuk. További kellemes adalék, hogy aki kipróbálja a nyílt bétát, a megjelenéskor 15% kedvezményt kap a játék árából.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)