Hirdetés

Ingyenesként indul újra a Hellgate

|

A HanbitSoft bejelentette, hogy újraindítja a Hellgate-et, méghozzá ingyenesen játszható formában.

Hirdetés

Biztosan sokaknak cseng ismerősen a Hellgate: London név, amelynek online szervereit a Flagship Studios kénytelen volt megszüntetni, majd közel egy évvel később be is kellett zárniuk.

2010 januárjában azonban a HanbitSoft vette át az IP jogait és Észak-Koreában tovább folytatta a Hellgate: London forgalmazását, most pedig elérkeztünk arra a pontra, hogy hamarosan a világ más pontjain is ingyenesen játszható lesz a játék. Június 3. és 5. között egy zárt béta zajlik majd le, amin egyelőre nem tudjuk, hogy lehet részt venni, erről a kiadó később tájékoztat mindenkit. Kíváncsian várjuk, milyen lesz az akció-RPG MMO fogadtatása.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)