Hirdetés

Ingyenessé válik az Everquest is

|

13 év után a Sony Online Entertainment úgy gondolta, hogy váltanak a manapság divatos F2P modellre - már ami az Everquest-et illeti.

Hirdetés

Az Everquest II-nek meghozta a várt sikert a free-to-play modell bevezetése, várható volt tehát, hogy a Sony hasonló döntést eszközöl a nagy előd esetében is.

Ha belegondolunk, hogy az elmúlt 13 év során hány MMORPG érkezett az egyébként is zsúfolt piacra, akkor az 1999-ben indult Everquest eddigi teljesítménye minimum Oscar-t érdemelne a játékvilágban.

Thom Terrazas, a játék producere egy a közösségnek írt levélben árulta el, hogy márciusban átváltanak a free-to-play modellre, de nem szűnik meg az extrákat és jóságokat tartalmazó arany és ezüst tagság sem. Hogy melyik verzió milyen előnyökkel kecsegtet, azt a hivatalos honlap erre vonatkozó táblázatában ellenőrizhetitek.

Terrazas mindenkit biztosított afelől, hogy ha nem fizetünk egy árva, huncut petákot sem, akkor is élvezhetjük az online  szerepjáték adta örömöket. Az f2p modell a játék 13. születésnapján, március 16.-án aktiválódik és a fejlesztők exkluzív meglepetésekkel, valamint in-game ajándékokkal kedveskednek majd a friss és "áttért" játékosoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)