Hirdetés

Ingyenessé vált a Rocket League, össze is omlottak a szerverek

|

Ezúttal a Psyonix szolgáltatása kapott öngólt.

Hirdetés

Elérkezett a dicsőséges pillanat, amikor bárki felkaphatja egy kisautó távirányítóját és mehet kergetni a világító labdát, hogy azt pár pillanattal később sikerrel beterelje a saját kapujába. A Rocket League várva várt fizetési modell váltása megtörtént, és átállt az ingyenesen játszható megoldásra. A szerverek ezt a lépést halk kétségbeeséssel fogadták.

Ahogy arra számítani lehetett új érdeklődők és visszatérő veteránok százai rohamozták meg egyszerre a játékot. Ez akár jó hír is lehetne, ha nem kellett volna emiatt lekapcsolni a versenyeket, a kihívásokat, és a többi Rocket League funkció felét ahhoz, hogy az emberek egyáltalán bejussanak a kapun. A kezdeti rohamtól földbe állt a Psyonix gépparkja és még bőven tart a lábadozás.

Hirdetés

Mostanra a funkciók nagyját visszaállították és versenymód is működik, bár utóbbi még limitált képességekkel. A karbantartó csapat még ezekben a percekben is figyeli a népsűrűséget, és a szerverek teherbírásától függően fognak ismét lekapcsolni dolgokat, ha szükséges.

A Free to Play indulás helyzetéről a közösség folyamatosan ágyazza be a híreket ebbe a /r/RocketLeague posztba, így érdemes lesz ránézni, mielőtt teret engednétek a kezdeti nehézségek okozta dührohamnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)