Hirdetés

Inifnity Blade III - jön az első kiegészítő

|

Hamarosan egy ingyenes frissítés érkezik az iOS egyik legkiválóbb játékához, amit a fejlesztő rendesen megtömött tartalommal.

Hirdetés

Bár az Infinity Blade III még csak kicsivel több, mint egy hónapja jelent meg, holnaptól elérhető lesz a népszerű mobilos szerepjáték első tartalmi frissítése.

Ennek legfontosabb része egy új, a történetet folytató quest, melyben Siris és Isa egy vadiúj ellenséggel szállnak szembe, akinek a neve Oslim, a halhatatlan vérmágus (Deathless Bloodmage). Az új rosszfiú fegyverét - ami szintén egy hiányzó Infinity fegyver - egyébként legyőzése után megszerezhetjük, illetve egy-egy szett új páncélt is kap a két főszereplő: Siris a rajongók által fanatikusan követelt Vile szett, Isa pedig egy modern kinézetű, lopakodást segítő rucit kap.

Elindul az új ClashMob mód is, a Trials, illetve mostmár átléphetjük a végső animációt, a stáblistát és a tutorialt, ha egyszer a játék végére értünk. Az új pályák mellett visszatérhetünk korábbi kalandjaink helyszíneire is, ahol zsíros loottal kecsegtető felfedező questek várnak minket, továbbá a korábbi részekhez hasonlóan visszatérnek az ünnepi sisakok, ám ezúttal mindegyik ünnepi szezon külön fejfedőt kap majd, nem egy tárgy külseje fog váltakozni.

Végül pedig kisebb balanszolást végeztek a játék néhány rendszerét illetően, melynek legfontosabb célja az újrajátszhatóság elősegítése volt.

A Soul Hunter október 31-étől elérhető iOS 6-ot vagy iOS 7-et futtató készülékeken, az Infinity Blade III vásárlóinak ingyenesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)