Hirdetés

Injustice 2 - van egy erős tippünk arra, ki lesz a következő képregényhős

|

Holnap derül ki, hogy ki lesz az Injustice 2 legújabb harcosa, de már most komoly teória épül a karakter kilétére.

Hirdetés

Pár napja elárulta a NetherRealm csapata, hogy a holnapi nap folyamán fogják végre leleplezni a Fighter Pack 3 karaktercsomagot. Egyelőre nem lehet tudni, hogy kik kapnak helyet ebben a pakkba, de egyetlen kósza kép elég volt ahhoz, hogy a rajongók ötletelni kezdjenek. 

Hirdetés

Az alábbi Twitter bejegyzés kapcsán született meg az említett teória. A képen Raiden keze és Black Manta látható, valamint egy olajoshordó és egy égő cigarettacsikk. A csikk indította be a nép fantáziáját, sokak szerint ugyanis a leleplező videóban Constantine jog megjelenni. A DC démonvadásza közismerten láncdohányos, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha a trailerben egy cigarettával gyújtaná be a kiömlött olajtócsát. 

Amint kiderül, hogy ténylegesen kik kerülnek a Fighter Pack 3-ba, természetesen mi is egyből beszámolunk a dologról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)