Hirdetés

Injustice 2 - bemutatkozott Atom

|

Az Injustice 2-höz hamarosan csatlakozik a DC univerzum egyik legkisebb hőse, aki hatalmas csapásokra képes.

Hirdetés

Atom egy kicsit felturbózott, spéci páncéllal felszerelt mása a Marvel Hangyájának. Az Injustice 2 verziója a karakternek egyébként Ryan Choi, tehát nem az eredeti Atom, de a rajongók  így is rá fognak ismerni. Choi a negyedik hős, aki az Atom nevet viseli, először 2006-ban találkozhattak vele a képregényolvasók. 

Hirdetés

Atom össze tud zsugorodni, meg tud nőni, és pici formában az ellenfelek különböző testrészeit tudja pépesre csapkodni. Amikor nagy lesz, akkor simán el is taposhatja a másikat.

Érdekes karakternek tűnik, biztosan mókás meccseket játszhatunk majd vele. Hogy mikor próbálhatjuk ki az még kérdéses, mivel még Hellboy sem jelent meg, aki pedig már rég be lett ígérve. Az Atomra még valószínűleg sokat kell várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)