Hirdetés

Injustice 2 - így rúgja fel a fizika törvényeit Atom

|

Új traileren mutatkozott be az Injustice 2 egyik új DLC-karaktere, így alaposabban megnézhetjük, hogyan is harcol majd a játékban Atom.

Hirdetés

Most, hogy már PC-n is megy a DC-s bunyó, valószínűleg még többen várják az Injustice 2 harmadik karaktercsomagjának megjelenését, amiben lesz néhány izgalmas új játszható szereplő. A Netherrealm most egyiküket bővebben is bemutatta egy új előzetesben.

Hirdetés

Ezúttal Atom képességeit leshetjük meg, aki akár a levegőben is meg tudja fagyasztani ellenfeleit, hogy aztán bevihessen nekik néhány pofont, és néhány kütyüt is bevethet. De az eszköztárából az tűnik a legérdekesebbnek, hogy méretét megváltoztatva parányira összemehet, vagy hatalmasra is nőhet az Injustice 2 új harcosa. Mindezt az alábbi videóban megleshetitek, a karaktert pedig december 12-én vethetik be a játékban, akik rendelkeznek korai hozzáféréssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)