Hirdetés

Injustice 2 - lehet jelentkezni a bétára

|

Ed Boon rejtélyes üzenetet tett ki, amiből sokan arra gondoltak, az Injustice 2-t lesz alkalmunk megjelenés előtt kipróbálni. Mint kiderült, helyesen.

Hirdetés

Frissítve: korábban csak sejtettük, most már biztos: itt lehet jelentkezni a bétára.

Korábban írtuk: Ed Boon szeret rejtélyeskedni, még a megjelenési dátumhoz se fűzött kommentárt, hogy azok, akik mindennel kapcsolatban szkeptikusak, annak kapcsán is azok lehessenek.

Azóta persze megerősítették, hogy az Injustice 2 megjelenés május 19-én esedékes Európában, három nappal az amerikai start után. Mivel addig még várhatunk pár hónapot, simán befér egy bétateszt, és ha tényleg arra akart utalni Boon, amire gondoljuk, hogy szeretett volna, hamarosan ennek kapcsán is bejelentésekre számíthatunk.  Azt írta: "Nem tudom, miért, de nem tudok nem arra gondolni, hogy valami hiányzik ma."

A képen a görög ábécé betűi láthatók, csak egy, a béta hiányzik. Ha párhuzamot vonunk a szöveg és a kép között, hamarabb a rejtély végére járhatunk, mint Batman tenné. Várjuk a részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)