Hirdetés

Injustice 2 - hamarosan vége a bétának

|

A NetherRealm bejelentette, hogy mikor lesz vége az Injustice 2 zárt bétatesztjének.

Hirdetés

Ugyan csak májusban jelenik meg az Injustice 2, de néhány szerencsés rajongó már most kipróbálhatta a zárt bétatesztnek köszönhetően. Viszont sajnos semmi jó nem tart örökké, szóval a játékot kiadó Warner Bros. be is jelentette, hogy meddig tart még a móka.

A kiadó hivatalos közleményéből kiderül, hogy az Injustice 2 zárt bétatesztje hatalmas siker volt és rengeteg adatot sikerült összegyűjteni, amivel jobbá tehetik a játékot a fejlesztés utolsó szakaszaiban:

"Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett az Injustice 2 online bétatesztjében. Hatalmas mennyiségű adatot szedhettünk össze, aminek segítségével kihozhatjuk a maximumot az online játékmódokból. Most el is jött az ideje, hogy megkezdjük ezt a fejlesztési folyamatot, ez viszont azt jelenti, hogy a béta szervereket február 21-én, kedden lekapcsoljuk. Jó játékot a hétvégére!"

Szerencsére ettől függetlenül nem maradunk Injustice 2 tartalom nélkül, hiszen a NetherRealm folyamatosan mutat be újabb karaktereket és a bétateszt után 2 nappal rögtön meg is ismerhetjük majd a szereplőgárda következő tagját. Külön öröm, hogy az elsősorban közismert hősökre fókuszáló játék után a folytatás teret ad az olyan, kevésbé ismert karaktereknek is, mint a Swamp Thing vagy a fenti képen is látható Blue Beetle. Az Injustice 2 megjelenés május 16-án várható PlayStation 4-en és Xbox One-on, nemrég pedig egy mobilokra tervezett változatot is bejelentettek.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)