Hirdetés

Injustice 2 - hamarosan Bizarro Supermanként is bunyózhatunk

|

A játék hivatalos Twitter oldala kirakott egy képet Bizarróról, aki valamilyen formában hamarosan csatlakozik majd a játékhoz.

Hirdetés

Egyelőre nincs hivatalosan bejelentve Bizarro Superman felbukkanása az Injustice 2-ben, de a kép, amit kitettek Twitterre az elég meggyőző. A NetherRealm szokta így teaselni a közönségét, így nem lepődnénk meg, ha néhány órán vagy napon belül megjönne a hivatalos kommentár is.

A képen Bizarro Superman látható, a szöveg pedig annyi, hogy "Bizarro az első számú, nem Superman!". Túl sok jelentősége nincs, de a karakter ezt előszeretettel kiabálja mindenki arcába a képregényekben.

Maga, a stúdió feje, Ed Boon is kitette a képet, de ő hozzátett annyit, hogy "ez talán egy Injustice 2 skin?!". Ezek szerint Bizarro Superman egy prémium kategóriás kinézet lesz. Megjelenési dátumáról egyelőre nincs infó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)