Hirdetés

Injustice 2 - lelepleződött a következő DLC karakter?

|

Amennyiben hihetünk a forrásnak, az Xbox Game Store fedte fel a következő új harcost.

Hirdetés

Bár egy új hős még hátra van az Injustice 2 első három új harcosát tartalmazó Fighter Pack 1-ből, a jelek szerint most már azt is tudhatjuk, kivel fog startolni a második ilyen csomag. 

Hirdetés

A Redditre felkerült fotó alapján az Xbox Game Store egyik reklámja mutatta be túl korán az új karaktert. Ahogy az alábbi képen jól látható, a felirat szerint Black Manta is választható harcos lesz majd a játékban.

Ebben alapvetően semmi meglepő nincs, hiszen a három Fighter Pack karaktereit megvillantó képen jól kivehető bal oldalon Manta jellegzetes sisakja, így szinte biztosra vehettük, hogy valamikor bővül majd vele az Injustice 2 - ugyanígy sanszos, hogy egyszer Raiden is tiszteletét teszi majd a játékban, elég csak a jobb oldali kalapos árnyra pillantani.

Természetesen az is lehetséges, hogy mindössze egy ügyes photoshopos megoldásról van szó, de simán elképzelhető, hogy például a Comic-Con alatt valóban bejelentik Black Manta érkezését. 

Ti örülnétek, ha Starfire után tényleg Black Manta lenne a következő DLC harcos? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)