Hirdetés

Injustice 2 - így verekszik Black Manta

|

Igaz, hogy Black Manta nem akkora arc, mint Hellboy, de a vöröst tartalmazó DLC őt is elhozza majd.

Hirdetés

Black Manta azon kívül, hogy rendkívül ügyes pusztakezes harcos, rengeteg kütyüvel is fel van szerelve, és ha mindez csődöt mondana, a hatalmas sisakjának szemeiből pusztító sugarakat is ki tud lőni. Utóbbit csodaszépen demonstrálja is nekünk a szuper kombójával.

A karakter az Injustice 2 Fighter Pack 2-vel fog befutni, amibe a Mortal Kombat Raidenje és a pokol legnagyobb partiarca, a féldémon Hellboy is belefért. A csomag szeptemberben fog befutni, elsőnek pedig Manta kapta meg a bemutatkozás lehetőségét.

Nem ő a legizgalmasabb harcos a trióból, de azért ettől függetlenül is nagy örömmel fogjuk mindenki arcát lelézerezni vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)