Hirdetés

Injustice 2 - így ver agyon csápjaival Brainiac

|

A sztori trailer után most egy rendes játékmenet videót is kapunk a DC univerzum egyik legrosszabb arcának főszereplésével.

Hirdetés

Brainiac és nagyon fura csontváz robotjai már bemutatkoztak az Injustice 2 legutóbbi sztori előzetesében, de akkor még csak gonoszan nézett és mutogatott. Ezúttal bunyózik is, és megmutatja, mit tud majd az arénában.

Amennyi Brainiac megjelenítés volt már a képregényektől az animációs filmeken át a játékokig, nem is tudom, hogy ez a csápos megoldás mennyire idegen a karaktertől. Mindenesetre úgy néz ki, hogy tökéletes fegyvertára van ahhoz, hogy közepes távolságot tartva verje agyon a DC univerzum hőseit. Pont az a karakter lesz, aki miatt kontrollerek repülnek majd.

Az Injustice 2 megjelenés május 19-én várható Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)