Hirdetés

Injustice 2 - bemutatkozik Csodanő nagy riválisa

|

A kissé egzotikus Cheetah is csatlakozik az Injustice 2 felhozatalához, aki nem különösen rajong Wonder Womanért.

Hirdetés

A NetherRealm őrületes tempóban mutatja be az Injustice 2 harcosait. Legutóbb Firestorm leleplezésére kerítettek sort, most pedig Cheetah következik.

A jelenleg kánonnak számító háttértörténet szerint Barbara Ann Minerva régészlány isteni erőre vágyott, de végül ragadozó lett belőle, és nagyon dühös Csodanőre. Több is létezett belőle az idők során (a karakter korábban Priscilla Rich és Deborah Domaine volt, de jelenleg Barbara a hivatalos); mi egy csinosabb változattal találkozhatunk, nem az ultraszálkás, óriás sörényűvel. Egyébként egy átlag gepárdnál (kinézetén kívül) abban különbözik, hogy még erősebb és még gyorsabb.

Az Injustice 2 május 19-én jön PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)