Hirdetés

Injustice 2 - ti mit szeretnétek látni benne?

|

Ed Boon újfent üzent a rajongóknak Twitteren, ami alapján sok mindenre következtethetünk.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban sűrűn kaptunk karakterbemutatókat a NetherRealm csapatától, viszont a legújabb hír most nem egy újabb gonoszról vagy hősről szól, hanem a tervekről. 

Hirdetés

A stúdió vezetője, Ed Boon Twitteren adta tudtunkra, hogy mi a helyzet az Injustice 2-vel kapcsolatban. Elmondása szerint hamarosan előrukkolnak a DLC-ket érintő információkkal és biztosak benne, hogy tetszeni fog nekünk, amit hallunk majd: 

Egy másik tweetje még ennél is érdekesebb. Ebben arra kéri követőit, hogy szavazzanak, szeretnék-e látni a DLC-ben az Injustice: Gods Among Us kimaradt harcosait? 

És még egy apróság: valaki arra is kíváncsi volt, hogy maga Boon játszható karakter lesz-e, mire sajnos azt a válasz érkezett, hogy nem lesz ilyen lehetőség a május 19-én PS4-re és Xbox One-ra érkező verekedős játékban. Kár. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)