Hirdetés

Injustice 2 - nagy meglepetés lesz a következő karakter

|

Ed Boon megint játszik a rajongókkal és azt mondja, az Injustice 2 következőnek leleplezett karakterei között lesz az egyik legnagyobb meglepetést okozó szereplő is.

Hirdetés

Az Injustice 2 készítői még Starfire-t sem adták ki, de sokan már így is azt találgatják, kik lehetnek a következő játszható szereplők. A kérdést természetesen feltették Ed Boonnak is a Comic-Conon, aki szerint komoly meglepetés vár ránk.

Hirdetés

Ugyan a Netherrealm feje szeret játszadozni a rajongókkal, érdemes meghallgatni, mit mondott a már készülő videóról, amiben a következő három karaktert fogják leleplezni.

"Most láttam egy változatát és nagyon hamar itt lesz, nagyon izgalmas. Nagyon váratlan is lesz, az utolsó karakter, akit bemutatunk benne, talán a legnagyobb »Váó!«-t fogja kiváltani az emberekből. Talán az Injustice 2 összes szereplője közül. Mindegyik karaktert nagyon szeretjük, akik a videóban szerepelni fognak, de ő lesz talán a legváratlanabb"

- mondta Boon.

Korábban már kiadtak egy teaser képet, ami alapján két karakter szereplését sokan szinte biztosra veszik. Egy elmélet szerint viszont könnyen lehet, hogy az Injustice 2 csapata trollkodik és az ismerős sziluettek egyike mögött az alakját könnyedén változtatni képes Plastic Man lapul. A DC nyúlékony hőse ugyan nem a legnépszerűbb karakter az univerzumban, viszont az Injustice: Gods Among Us képregényben szerepel, fia révén ő veszi rá egy börtön lakóit, hogy lázadjanak fel Superman rezsimje ellen, sőt a második részhez kapcsolódó legújabb füzetben is feltűnik. Amellett pedig, hogy kapcsolódik a sztorihoz, elég mókás játékmenetbeli lehetőségeket is tartogat.

Mit gondoltok, tényleg érkezhet Plastic Man, vagy a rajongók túlgondolták a dolgot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)