Hirdetés

Injustice 2 - úszni fogunk a DLC-kben

|

Aki attól fél, hogy a NetherRealm a megjelenés után majd elhanyagolja új játékát, az most megnyugodhat. Annyi DLC lesz, hogy nem győzzük majd pénzzel.

Hirdetés

A NetherRealm kreatív vezetője, Ed Boon az IGN.com-nak adott interjújában elmondta, hogy talán az Injustice 2 lesz a legtöbb DLC-vel megtoldott játékuk.

"Minden játékkal próbálunk több és több tartalmat kínálni az indulás után. A Mortal Kombat 4 karaktert kapott, az Injustice 6-ot, a Mortal Kombat X 8-at. Az Injustice 2-vel is szeretnénk folytatni ezt a mintát."

Az új DC bunyós csodában most kicsit másképp lesz, mert a karaktereket testre szabhatjuk majd különböző kozmetikai cuccokkal, melyekből jó néhány lesz minden karakterhez.

Boon és csapata jelenleg azt vizsgálja, hogy hogyan tudnák ezeket elérhetővé tenni azok számára is, akik nem szeretnének hónapokig szenvedni a feloldásukkal.

"Vannak már ötleteink, de még semmi sincs kőbe vésve. Az ideális eset az volna, ha a kozmetikai cuccok miatt az emberek tovább játszanának, hogy formálhassák karakterüket."

Ti mit szóltok a rengeteg DLC-hez? Örültök, hogy a megjelenés után is lesz tartalom bőséggel, vagy inkább mégse olyan jó ez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)