Hirdetés

Injustice 2 - ilyen extrákkal érkeznek a különleges kiadások

|

A játék előrendelői oldaláról most kiderült, hogy milyen ajándékokat kapnak azok, akik a Deluxe vagy az Ultimate kiadásokat szerzik be. Azt is megtudtuk, hány harcos jön a megjelenés után.

Hirdetés

Néhány hónap múlva megjelenik az Injustice 2, a Warner Bros. pedig a napokban már fel is töltötte infóval a hivatalos weboldalt.

A játék Deluxe kiadásában (ami egyébként 80 dollárba, kb. 23 ezer forintba fog kerülni) három letölthető karaktert kapunk majd, egy exkluzív Defender shadert, valamint egy Supergirl skint, amit felhasználva gyakorlatilag Power Girlt varázsolhatunk belőle (ugye ő az eredeti képregényekben szintén Kara, csak egy alternatív univerzumból). A skin nem csak a karakter külsejét fogja megváltoztatni, hanem új párbeszédeket ad majd hozzá, teljesen új hanggal. Fontos megjegyezni, hogy a Deluxe kiadás csak digitálisan érhető el.

A még ennél is nagyobb Ultimate kiadás megvásárlásával (ez már 100 dolcsi, kb. 30 ezer forint) kilenc új karakterrel bővülhet a felhozatal, melyek megjelenés után, fokozatosan válnak elérhetővé. Emellett megtalálható lesz még két exkluzív shader csomag és három új skin, melyek közül az egyik a Deluxe-hoz is csatolt Power Girl, a másik kettő pedig Green Lanternt és Flasht változtatja meg. Ezeken kívül Darkseid is egy extra karakter, ő viszont minden kiadáshoz (beleértve az alapjátékot is) előrendelői ajándékként megszerezhető. 

Az Injustice 2 megjelenése május 16-án várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, viszont a közelgő zárt bétateszt keretében hamarabb is kipróbálhatjuk majd. Ti melyik kiadásra fogtok lecsapni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)