Hirdetés

Injustice 2 - játékban ünnepeljük Wonder Woman filmjét

|

Két játékos esemény is elkezdődik az DC filmes univerzum következő fejezetének premierje kapcsán.

Hirdetés

Az Injustice 2 Wonder Womanje nem olyan bájos, mint filmes változata. Míg arra várunk, hogy beülhessünk a moziba, a páncélját már megszerezhetjük konzolon.

A Wonder Woman film premierjének örömére a játék konzolos verziójában elkezdődött a "To End All Wars" című esemény, minek keretében a résztvevők megszerezhetik a karakter filmben látott felszerelését. A mobilos változat játékosai sem maradnak ki a mókából, ők holnaptól elkezdhetnek hajtani a 2 új Wonder Woman karakterkártyára.

Az Injustice 2 konzolos változata PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. A mobilos kiadás iOS-re és Androidra tölthető le ingyenesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)