Hirdetés

Injustice 2 - ilyen lesz a loot rendszer, újabb karakter mutatkozott be

|

Az Injustice 2 legnagyobb újdonsága a felszerelési tárgyak megjelenése lesz, amit most alaposan bemutatott a NetherRealm, és egyben egy új játszható karaktert is lelepleztek.

Hirdetés

A verekedős műfajban nem igazán vagyunk hozzászokva a felszerelési tárgyak jelenlétéhez, de az Injustice 2-ben ezt is bevezeti a Netherrealm csapata. Nemrég részletesen be is mutatták a rendszert, ami valószínűleg nem kevés grindolásra készteti majd a játékosokat.

Minden karakter esetében lesz öt felszerelési tárgyunk, amik négy kategóriában (életerő, védelem, támadás és a speciális képességek) adnak majd statisztikai bónuszokat karakterünknek. Az egyes lejátszott meccsek végén is reménykedhetünk jobb cuccokban, de egy játékbeli fizetőeszközzel ládákat is vehetünk, amikből még több lootra tehetünk szert. Ez utóbbi rendszer gyanús, hogy a mikrotranzakciókat is elhozza majd az Injustice 2-be, de erre egyelőre nem tértek ki a fejlesztők.

Akiknek a karakterek statisztikai fejlődése túlságosan idegen a verekedős műfajtól, az olyan játékmódokat is választhat, amikben ezeknek a cuccoknak az előnyei nem számítanak. A felszerelési tárgyaknak egyébként a páncéldarabok és a kiegészítő mellett két fajtája lesz. Egyrészt választhatunk majd úgynevezett shadereket, amik csak az Injustice 2 harcosai külsejének színeit cserélik le, illetve lesznek képességek, amik kisebb részleteikben megváltoztatják a különleges támadásainkat. Végül, ahogy lejjebb láthatjátok, a gear-rendszer mellett a készítők kiadták a legújabb karakter, Dr. Fate bemutatkozó videóját is.

Nektek bejön a felszerelési tárgyak rendszere?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)