Hirdetés

Injustice 2 - sztárok fogják leleplezni a következő DLC karaktereket

|

Egy élő leszámolás keretében fog ki derülni, hogy mely karakterek is kerültek be az Injustice 2 második DLC csomagjába.

Hirdetés

A NetherRealm folyamatosan készíti az újabb karaktereket az Injustice 2-höz, hamarosan pedig egy újabb pakkot kapunk majd, azonban a résztvevők névsorát egyelőre nem lövi el a csapat.

Hogy pontosan kikkel is bővül a repertoár, az a jövőhéten fog kiderülni, amikor két DJ, egészen pontosan Steve Aoki és Don Diablo fogják felfedni a kilétüket egy élőben közvetített összecsapás keretében. Ez hazai idő szerint augusztus 23-án délben lesz, szóval akár még itthonról is elcsípheti az, aki szeretné. Mindössze annyi a teendő, hogy felmentek a NetherRealm Twitch-csatornájára.

Sokan azért találgatnak, hogy kik is lesznek benne a csomagban, a legtöbben pedig vagy Raidenre, vagy pedig Aquaman ősellenségére, Black Mantára tippelnek. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)